top of page

Om os

Med fokus på detaljen, kvaliteten og materialet

Om LS Design

 

Siden 2005 har jeg (Lars) haft en stor passion for kunst og trædesign. De muligheder, som levende træ har, får mig til at udfolde mig kreativt og se de mange potentielle designs, som kan bidrage til en flot indretning i boligen. Alle produkterne er håndlavede og med fokus på mindste detalje og udførelse.

Materialevalg

 

Hos LivsstilsDesign går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor håndplukker vi også kun det bedste møbeltræ til alle vores produkter. Alt er møbeltørret, hvilket sikrer, at der ikke kommer revner og ujævnheder efter færdig forarbejdning. 

Vores fortrukne træsorter er Wenge, Røget Eg, Eg, Rosentræ og Ask, og er disse, som vi benytter til Pingvinerne, Svalerne og Storkene.

Vi gør opmærksom på, at alle figurer ikke kan være en tro kopi af hinanden, da produkterne er lavet i træ, og derfor vil der forekomme unikke udtryk ved hver figur. Derudover gør vi opmærksom på, at træ kan ændre farve ved at stå i direkte sollys i længere tid. 

Tilfredshedsgaranti

 

Vi vægter kundetilfredsheden meget højt og netop derfor har LivssDesign valgt at gøre sit ypperste for, at kunden får den bedste oplevelse med produkterne. Vi tilbyder derfor 2 års slidgaranti* på alle vores produkter.

*Dette omfatter ikke farveændringen i træets naturlighed.

Specialbestillinger 

 

Har du særlige ønsker eller tanker omkring trædrejning, imødekommer vi gerne dette efter nærmere aftale. Send os gerne en mail eller kontakt os på telefonen, og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

IMG_6081.jpg

Lars Pedersen - Trædrejer & Designer

IMG_1045_edited.jpg

Anders Pedersen - Designer af Elegant

KONTAKT OS
Skriv eller ring hvis du vil købe nogle af vores produkter direkte, eller hvis du har nogle spørgsmål
Tlf: +45 2020 6353 (bedst efter kl. 16.00)
Email: Lsdesign.dk@gmail.com
Skaunvej 16 Sdr. Rind
8800 Viborg - Danmark

Tak for din besked

bottom of page