top of page

Velkommen til handels/fortroligheds betingelserne

Neden for har vi beskrevet vores handelsbetingelser. Vi vil gerne yde den bedste kundeservice og derved have de mest tilfredse kunder. Jeg håber du som kunde vil læse betingelserne igennem inden du handler med os, for at undgå uoverensstemmelser.

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis der opstår spørgsmål.

  • Facebook

Handelsbetingelserne/Fortrolighedspolitik:

1. Virksomhedsoplysninger:

Adresse: Skaunvej 16, Sdr. Rind 8800 Viborg.

Tlf. 20206353

Email: Lsdesign.dk@gmail.com

CVR-nr: 38205250

 

2. Priser og betaling:

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og er inklusive moms. Når du gennemfører et køb på hjemmesiden, vil beløbet blive trukket på dit kreditkort samme dag.

 

Hjemmesiden modtager betaling fra Dankort, Visa og MasterCard. Virksomheden betaler det gebyr, der opkræves af betalingsindløser (dem der formidler betaling over kreditkort). Brugeren betaler selv eventuelle andre gebyrer, som egen kortudsteder derudover måtte opkræve.

 

3. Levering:

Når kunden har gennemført en betaling, vil vi modtage en ordre som vi behandler hurtigst muligt. Derefter afsender vi samme dag hvis varen er på lager. Leveringstiden vil være typisk 3-5 arbejdsdage. Fragt omkostningerne betales af køber. Derudover tilbyder vi at varen kan afhentes på vores adresse som er Skaunvej 16, Sdr. Rind 8800 Viborg.

 

4. Ansvar:

Hos LivsstilsDesign har vi ansvaret for at varen lever op til de illustrationer vi har vist på hjemmesiden. Derudover tager vi ansvaret for hvis din vare ikke er som forventet ved levering. Det er beskrevet i punkt 5 Returnering af varer. Vi vægter kundetilfredsheden meget højt og netop derfor har vi livsstilsdesign valgt at gøre sit ypperste for, at kunden får den bedste oplevelse med produkterne. Vi tilbyder 2 års slidgaranti* på alle vores træfigurer, dog ikke på vores Elegant serie.

 

*Dette omfatter ikke farveændring i træets naturlighed.

 
5. Returnering af varer:

Hvis ikke du er tilfreds med din vare vil det være muligt at kunne returnere varen til Adresse: Skaunvej 16, Sdr. Rind 8800 Viborg.

Returnering af varen betaler køber selv.

 

6. Databehandling:

Når du køber et produkt i vores webshop, angiver du en række personoplysninger, herunder specifikt:

  • Dit navn

  • Din adresse

  • Din e-mail

  • Dit telefonnummer
     

Disse personoplysninger behandler vi både i forbindelse med registrering og ekspedering af dit køb. Oplysningerne er nødvendige for fuldførelsen af dine ordrer og opbevares i en periode på 5 år for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet.  

Datasikkerhed

Som dataansvarlig vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende dansk og europæisk lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, som de er indsamlet til, og kun af ansatte hos LSdesign, som er direkte involveret i ekspedering af dit køb eller udførelsen af dine behandlinger.

Så snart ovenstående formål er opfyldt eller ikke længere er relevant, vil dine oplysninger blive slettet.

Oplysning, indsigelse, sletning og dataportalbilitet

Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har opbevaret eller yderligere oplysninger om vores databehandleraftaler. Du skal rette henvendelse til: 
 
Ved fejl i vores oplysninger, kan du altid få dem rettet, ligesom du altid har ret til at få dine personoplysninger udleveret. Ved fejlretning eller dataportalbilitet, beder vi dig også rette henvendelse på førnævnte email.

Ønsker du at vi sletter dine personoplysninger eller en begrænset opbevaring, beder vi dig også sende anmodninger til førnævnte email.

Vi sletter emails fra inaktive kunder efter 12 måneder fra sidste kontakt.

Hvis du ønsker at klage over Livsstilsdesigns behandling af dine personoplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

 

7. Kontakt:

Adresse: Skaunvej 16, Sdr. Rind 8800 Viborg.

Tlf. 20206353

Email: Lsdesign.dk@gmail.com

CVR-nr: 38205250

 

8. Ændringer:

Ved ændringer på hjemmesiden og i priserne vil det ikke blive varslet. Hvis du som kunde har købt en vare til en pris og der sker prisændring efterfølgende vil du ikke få varen billigere da du har betalt for varen og sendt ordren afsted til det angivende beløb på dit købstidspunkt.

 

 

Vores privatlivs- og databehandlingspolitik er opdateret d. 02.04.2022.

bottom of page